Sveriges billigaste och trivsammaste resor

Hur många gånger har du funderat över vad det bästa resealternativet är? Blir det enklare att reda ut om du enbart tar hänsyn till kostnad och trivsel? Nu kan du äntligen sluta grubbla! Vi på DriveBack har nämligen tagit fram en lista över några av de billigaste och trivsammaste resealternativen och sedan sammanfattat denna i den färggranna grafen nedan.

*Märk väl att dessa graderingar inte är optimalt utformade för alla!

1. DriveBack passar bäst för den flexibla resenären. Får du för dig att du vill resa med kort varsel kan en kik på DriveBack.se således vara en bra start. Du får en gratis hyrbil med upp till en tank drivmedel och bilarna är alltid helförsäkrade. Genom att registrera dina favoritresor på hemsidan får du dessutom mailnotiser när en passande resa dyker upp!

2. Vi på DriveBack vill passa på att slå ett slag för samåkning med Skjutsgruppen, ett miljövänligt alternativ som är både smart och billigt. Trevligt sällskap bidrar dessutom till resglädjen. Helt klart värt att testa nästa gång du ska resa!

3. Om du vill boka din resa långt i förväg, eller kunna njuta av mat och dryck i bistron, är buss- och tågalternativen helt klart bättre. De är kanske inte de billigaste lösningarna men absolut de som är enklast att planera!

Jämförelsen mellan cykel och flyg blev lite svår eftersom valet sällan står mellan dessa samtidigt. Du tar troligtvis lika sällan cykeln till en stad på andra sidan landet som du tar flyget in till stan…

*Vi vill passa på att varna känsliga läsare, det kommer bli lite rörigt…

Kostnadsglädje-Trivsel-graf_ver4

 *Tryck på bilden för en förstoring!

Ja, som ni ser finns det en del att välja mellan. Det är dock framför allt en sak vi vill att ni ska ta med er ur detta inlägg: våga testa nya och annorlunda resealternativ!

Trevlig resa!

/DriveBack-Teamet

 

Share Button

En reaktion på ”Sveriges billigaste och trivsammaste resor”

  1. Jag cyklar så mycket som möjligt inom tätort. Jag tycker hela upplägget är spännande. Ska titta vidare på driveback.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *